Arrangementer

Published on januar 31st, 2017 | by Chris Scheuer Troelsø

0

Møde 20 Februar

Studenterrådet holder møde 20 Februar kl 16 I F-bygningen.

Til generelforsamlingen, 25 januar 2017, blev der valgt nye formænd og økonomi ansvarlig. Dette betyder dog ikke at studenterrådet ændres særlig meget, eftersom den ene af de nye formænd har været formand før, og den anden også har været aktivt medlem i Studenterrådet, siden starten har hendes studietid !

Nina Stubbe Teglbjærg (7 Semester, modul 13, SFF), tidligere formand, skal i samarbejde med Anna Emanuelsen (7 Semester, modul 13, SFF) dele formands post for de næste par måneder, indtil en mere permanent kandidat er fundet.

Katrine Madsen, Klinisk Diætist, af trådte posten som formand, da hendes tid på Ankerhus afsluttede.

Vi vil gerne sige tak til Katrine for det store arbejde hun lagde i Studenterrådet. Det er dejligt med studerende der vælger at bruge så meget af deres fritid på at arbejde med studielivet, for alle de studerende i UCSJ.

Hvis du vil være med til at gøre en forskel for studielivet i UCSJ, så kan du starte med at deltage i vores månedlige møder, hvor vi arbejder på at forbedre studielivet for alle.

Uderover at arbejde med at forbedre faciliteter, studieliv og generelt trivsel, arrangerer Studenterrådet også fordrag og andre sociale event. Studenterrådet har stået for foredrag med blandt andet Chris MacDonald og BS Christiansen og arbejder i øjeblikket på en ny interessant foredragsholder. Kom med til mødet og hør hvem det er.

I den kommende uge vil der blive hængt en postkasse op i kantinen, hvor man kan sende beskeder til Studenterrådet, hvis man har nogle problemstillinger man gerne vil have vendt. Man kan være anonym hvis man føler for det.

 

 

 

 

Tags:


About the Author

Studerende, Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed - Ledelse, Fødevarer og Service, på UCSJ Ankerhus. Færdiguddannet Juni 2017.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑