Arrangementer

Published on oktober 8th, 2015 | by Knirke Maj Rasmussen

0

Foredrag med Selina Juul, stifteren af forbrugerbevægelsen “Stop Spild af Mad”

Har du en faglig interesse for madspild? Eller ønsker du gode råd til, hvordan du kan reducere madspild i din hverdag? Så tag til foredrag med Selina Juul. 

Af Knirke Maj Rasmussen, prof.bach.stud. i Ernæring og Sundhed, modul 14, LFS

De nyeste tal fra Miljøministeriet angiver, at vi hvert år i Danmark smider over 700.000 tons mad ud, som kunne være spist af andre. Af dette enorme tal indtager madspildet fra husholdningen førstepladsen med hele 260.00 ton pr. år. I år 2010 smed danskerne mad ud i skraldespanden for 16 milliarder, hvor vi i dag smider mad ud for ca. 11,6 milliarder kr. pr. år – et fald på mere end 25%.

Vil du have gode råd og vejledning til, hvordan du selina juul
eller din familie kan reducere madspildet i hverdagen og derigennem bidrage til en reducering af Danmarks madspild? Så tag til foredrag på Slagelse Bibliotek, tirsdag d. 13 oktober kl. 19:00-21:00 med Selina Juul, stifteren af Danmarks største bevægelse mod madspild “Stop Spild af Mad”. Billetten koster 50 kr. og kan bestilles via nedenstående link, hvor du også har mulighed for at læse mere om arrangementet:

Billet:  https://www.slagelsebib.dk/arrangementer/voksne/stop-spild-af-mad-foredrag-med-selina-juul

 

Relevante hjemmesider:

http://www.stopspildafmad.dk

http://selinajuul.dk

 

 


About the Author

- studerende på Ankerhus siden sommer 2012 med specialeretning i Ledelse, Fødevarer og Service. Interesseområder I miljøsundhedsfremme, bæredygtighed, fødevaresikkerhed, produktudvikling, corporate social responsibility og projektledelse. Frivillig i pilotprojektet Learning by Developing, projekt Smag for Livet og projekt UBA (Uddannelse for bæredygtig udvikling – CSR, miljøorienteret sundhedsfremme).Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑