Blogindlæg

Published on august 26th, 2015 | by Anna Marie Brun

0

Udlandsophold Down Under!

Ankernyt har efterspurgt lidt skriv om mine oplevelser fra mit igangværende udlandsophold i Australien.

Jeg hedder Anna Marie. jeg er 23 år og kommer fra Nordjylland . I juni afsluttede jeg 5. semester på Ankerhus og midt i juli startede jeg på RMIT university i Melbourne, Australien. RMIT er et rigtig godt sted, og jeg føler jeg har gået på universitetet altid! Dygtige professorer, og rigtig dygtige studerende, og gode omgivelser!

Den første dag på RMIT startede med en klapsalve fra alle os internationale studerende til alle os internationale studerende, som en ros for at vi har valgt at gå ud over landegrænserne, ud til verden. Allerede første dag mødte jeg studerende fra hele verden, fra Kina til Brasilien og alle mulige nationaliteter der i mellem. Vi havde en masse aktiviteter og en udflugt, så der er allerede fra start rig mulighed for at møde en masse søde mennesker.

Jeg følger fire fag på RMIT, med en studiegruppe i hvert fag, I de studie grupper er studerende fra, Indien, USA, Skotland, Brasilien, Malaysia, Tyskland, Myanmar, Grækenland og Mexico. Jeg vil rigtig gerne skære ud i pap hvor internationalt universitetet er. Det er rigtig vigtigt for mig at en dansk studerende der vil læse på RMIT er klar over at man ikke er alene, men sammen med et hav af forskellige nationaliteter, der også er i en helt ny arena som ikke hedder Ankerhus eller Danmark.

For det hele ikke kommer til at lyde som om, jeg bruger alt min tid på universitetet vil jeg gerne dele nogle af mine andre oplevelser uden for RMIT. Jeg har været til AFL, sammen med mine søde fransk canadiske venner, holdt housewarming for en masse søde mennesker, købt en cykel, været til to australske fødselsdage, stået på ski i et smukt skiområde (det er rigtig nok), adskillige kaffedates med nye søde venner fra uni, jeg har festet, jeg har spist en masse sushirolls og spist lige så mange timtams, set en masse flot natur, talt med utallige mennesker, lært rigtig mange ting, fagligt og personligt osv osv. Udover det er Melbourne en vildt fed by, med alle muligheder, og der er rigtig mange ting at se og opleve og god mad!

Så vidt jeg ved, er den første fra Ankerhus på Australske kanter, som en del af vores studie. Så jeg håber at jeg kan inspirere andre studerende som jeg selv, til at tage afsted og opleve, lære og se!

Hvis I vil læse mere om mine oplevelser, så besøg min blog https://amexploresaustralia.wordpress.com/

Mange hilsner fra Down Under

Anna Marie
Melbourne, Australien

 

 


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑